leveranciers

 

logo_sec_pms174_zwart

Onze koffiebonen worden elke week vers gebrand geleverd door Single Estate.
Om de paar maanden kiezen we met de brander nieuwe bonen* voor jullie uit.

We werken uitsluitend met volle biologische melk van Weerribben of Zuiver Zuivel, geleverd door de lokale natuurwinkel EkoPlaza.

Al onze chocolade* voor warme choco, taart en koekjes komt van de Chocolatemakers in Amsterdam.

Onze kaas zoeken we in samenwerking met  De Kaasshop in Halsteren uit. We kiezen bijzondere Hollandse kazen van gepassioneerde kleinschalige kaasmakers.
Ons zuurdesembrood, rogge-volkorenbrood en krentenbrood komt van Bakkerij de Kiem.

Onze favoriete boerderij in de buurt is de biologisch dynamische boerderij De Kromme Lepel.
Van Peet en Elza de Krom krijgen we aardbeien, salade, komkommer, venkel, tomaten en paprika,  zodra ze in het seizoen zijn.

Bessen halen we bij een andere leuke demeter boer, Harald Oltheten van de Ring in Oud-Sabbinghe. Onze superlekkere appelsap komt van hoogstam appelbomen die hij aan de rand van zijn bessenplantage heeft staan. Ze worden volledig met rust gelaten tot de appels zo rijp zijn dat ze klaar zijn voor appelsap.

Als je een zoet hart hebt kom je toch niet helemaal om citrusvruchten heen, wij krijgen deze via de Lindenhoff in Baambrugge vanuit Sicilië en de Amalfikust.

En dan zijn er nog veel dingen die uit eigen tuin, de tuinen van goede vrienden en hele aardige klanten komen. Dat zijn natuurlijk de allerlekkerste!

Onze droge ingrediënten zoals bloem, suiker, specerijen, noten, kikkererwten, linzen etc. komen via de biologische coöperatieve De Nieuwe Band

We serveren allemaal biologisch..
Thee uit Darjeeling van de Teekampagne
Thee uit Japan en China van CrusioT
Tisanes van Sonnentor* uit Oostenrijk
Limonades van Luscombe* uit Devon

*ook bij ons te koop